1999

Het jaar dat het begon in de ICT. Na jaren gewerkt te hebben als HORECA manager werd het tijd voor iets nieuws. Van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Meteen in het diepe gegooid tijdens het grote millennium probleem.

2001

De geboorte van onze eerste zoon, Quinten, en mede oprichter van REFURBIOS.

2003

De geboorte van onze tweede zoon, Ryan. Onze sportman draagt achter de schermen zorg voor transport.

2014

De start van Itemo, het bedrijf achter REFURBIOS.
Al weer meer dan 10 jaar verzorgen we de automatisering bij diverse bedrijven in Nederland en België.
We hebben een eigen datacenter oplossing vanuit waar we klanten voorzien van de nieuwste oplossingen in de ICT. Service en bereikbaarheid zijn onze belangrijkste troeven.
We leveren al onze zakelijke klanten al jaren hardware. Denk hierbij aan werkplekken op kantoor maar ook thuis werkplekken.

Of het nu gaat om een laptop of een monitor, REFURBIOS probeert u altijd verder te helpen, al is het maar met een advies.

2020

Zo vader zo zoon, Quinten start aan de opleiding cloud en cybersecurity aan de universiteit in Geel, België. Vanaf dat moment werkt hij regelmatig mee bij Itemo. Steeds vaker bezoekt hij klanten en bemand hij de helpdesk.

2023

De eerste ideeën voor REFURBIOS ontstaan op een regenachtige zondag middag.
Zoals zo vaak ontstaan de beste idee onder het genot van een borrel. Al snel gingen we zaken uitzoeken en voorbereiden. Het grote voordeel is dat we vanuit Itemo zeer goede relaties hebben met leveranciers. Dit draagt bij aan onze scherpe prijzen en vooral onze goede service.

2024

Het is zover, REFURBIOS gaat live. Geen tijd voor een drankje of confetti. Nu moet er gewerkt worden om u te voorzien van het beste advies maar ook van goede producten en natuurlijk service die u van ons mag verwachten.

Ons streven is de beste webshop te worden voor refurbished apparatuur, met minder nemen we geen genoegen.

2068

Als ondernemer denk je vooruit en heb je altijd ideeën om het net ever beter te doen als je concurrent. Door slim te ondernemen houd je het net wat langer vol als je concurrent en zijn je klanten tevreden. Dit is waar we naar streven.

Het jaar 2068 is niet zomaar een jaar. Dit jaar gaan Quinten en Ryan met pensioen en kijken ze terug op 44 jaar REFURBIOS. De nieuwe generatie neemt het hopelijk over zodat u als klant nog lang na 2068 gebruik kan maken van onze producten en goede service.

Zoals wij vooruitkijken op nog minstens 44 jaar door te gaan met dit geweldige product hopen we uiteraard dat ook u als klant nog generaties lang gebruik kan maken van onze service.

Aan ons zal het niet liggen, wij gaan door tot u als klant krijgt wat u verwacht en dan net even iets meer.